Franken Standenbouw standbouw Franken Dec 2016 Web 15 Franken Standenbouw standbouw Franken Dec 2016 2

De liefde voor het vormgeven van ruimtes is begonnen tijdens mijn opleiding decor & standbouw. En daarna is de vlam enkel blijven groeien, tijdens een opleiding interieurvormgeving en een cursus lichtontwerp.

Vandaag gebruik ik al die kennis en kunde om beursstanden en showrooms te ontwerpen met nét dat ietsje meer. Ruimtes en volumes die overtuigen, inspireren en betoveren.

Ook in mijn vrije tijd blijven vormen de hoofdrol spelen. Ik maak tekeningen met balpen in groot formaat en ontwerp affiches. En als ik het met de tekentafel even gehad heb, organiseer ik met vrienden evenementen voor ons favoriete jeugdhuis.

laura@franken.be

Laura werkte mee aan de volgende standen

Jardinico

LEES MEER

Grandeco

LEES MEER

Maestro Pumps

LEES MEER

Stand EPCO: hergebruik voor gevorderden

Panelenfabrikant EPCO was zo verknocht aan zijn stand, dat ze franken een bijzondere briefing gaven: we willen hetzelfde, - maar ánders en beter!...

LEES MEER

Tradelio

LEES MEER

St-Michel

LEES MEER

SK Filson

LEES MEER

Bekina Boots

LEES MEER

Zeepbellen voor een blijvende indruk

Niks zo vluchtig als zeepbellen. En toch hebben ze uitstekend werk geleverd op de stand van Vandeputte Savonnerie op de vakbeurs PLMA in Amsterdam.

LEES MEER

Emuge Franken

LEES MEER

Alsico: duurzaamheid in 3D

Met 1.930 exposanten en meer dan 67.000 bezoekers is de tweejaarlijkse vakbeurs A+A het belangrijkste internationale trefpunt voor iedereen die...

LEES MEER

Pro Duo

LEES MEER

Rotolux

LEES MEER

Dekens Wallcoverings

LEES MEER

SK Filson

LEES MEER

Escolys

LEES MEER