Franken Standenbouw standbouw 467 Debeauvoorder18 Tavola07 M Franken Standenbouw standbouw 464 Jov18 Imm06 M Franken Standenbouw standbouw 465 Dickson18 Rt13 M

In hokjes denken is aan ons niet besteed. Ideeën een tastbare vorm geven, - dààr gaat het over. Voor enkele dagen als stand op een beurs of voor meerdere jaren als rondreizende presentatie of interieur voor uw winkel of showroom.

Op een bierviltje
De kiem voor elk overtuigend standontwerp is een fris idee, - hoe pril ook. Past uw idee op een bierviltje? Prima! Daag onze designers uit om er een verfrissend presentatieconcept uit te distilleren.

Welke 5 vragen maken het verschil bij standenbouw?

Glashelder gezegd
Franken bouwt standen die uw boodschap en filosofie glashelder overbrengen. Ze dompelen bezoekers onder in een prettig-zakelijke sfeer die u nodig heeft om efficiënte communicatie tot stand te brengen.

Ambacht aan het werk
In onze ateliers worden traditioneel vakmanschap en innovatieve technieken samengebracht om uw standontwerp vorm te geven. Ja, we zijn stand- en interieurbouwers! Maar we houden vooral ook van slimme designoplossingen.

Overal thuis
Franken is thuis op alle Europese vakbeurzen en coördineert alle opbouwactiviteiten. Onze teams weten precies wat hen te doen staat, zodat u zich volledig op uw zakelijke contacten kunt concentreren.

Onze nazorg
Beurs afgelopen? Onze medewerkers demonteren snel maar voorzichtig alle standonderdelen en brengen ze terug naar het atelier in Kluisbergen, waar we ze in optimale omstandigheden stockeren tot een volgend project.

Maak kennis met ons team

FRANKEN

De standen die we samen creëren moet verbeelden wat uw onderneming tot een succes maakt.

- Frank, Algemene leiding & organisatie

WERKWIJZE

STAP 1: Voorbereiding

Wie, wat, waar, wanneer en hoe? Alles begint bij onze zaakvoerster Elisabeth, die eveneens contactpersoon is voor onze klantenrelaties. Zij bespreekt met u de mogelijkheden en is tijdens het hele project uw directe aanspreekpunt.

STAP 2: Ontwerp van uw stand

Daarna is het de beurt aan onze projectleiders, Tatjana, Laura, Jo en Kevin. Vaak zitten ze al tijdens het ontwerpen van uw stand mee rond de tafel. Vragen over afmetingen, indeling, kleuren? Zij beantwoorden ze met plezier. Tekent uw eigen ontwerpbureau of architect de stand van uw dromen? Dan maken zij hem werkelijkheid.

STAP 3: Atelier

De voorbereiding van uw stand gebeurt in ons perfect uitgeruste en ruime atelier. We produceren en controleren bijna alle onderdelen van uw stand in eigen huis. Vergelijk het met een goede chef die zijn mise-en-place perfect in orde brengt.

STAP 4: Op- en afbouwen van uw stand

We plaatsen uw stand op de beurs. Is het een groot project? Dan doen we een beroep op zelfstandige medewerkers/standenbouwers. Na de beurs bouwen we uw stand voorzichtig af en bewaren het materiaal in ons magazijn. Zo verloopt het gehele traject voor u zorgeloos en kan u zich toeleggen op de gemaakte contacten.