Franken standenbouw standbouw Vandeputte17 Plma02 H Franken standenbouw standbouw Vandeputte17 Plma04 H Franken standenbouw standbouw Vandeputte17 Plma01 H Franken standenbouw standbouw Vandeputte17 Plma03 H Franken standenbouw standbouw Vandeputte17 Plma05 H
VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

De stand

Vandeputte Savonnerie zag in 1887 het licht en is uitgegroeid tot één van de grote spelers in de markt voor zepen en detergenten. Het bedrijf heeft één van de meest emblematische Belgische zeepmerken in het portfolio, maar blinkt toch vooral uit door nieuwe producten te ontwikkelen voor de zogeheten private label-markt.

Met 2.500 exposanten en zowat 12.000 bezoekers uit 115 landen is de vakbeurs PLMA de belangrijkste ontmoetingsplaats voor al wie op zoek is naar nieuwe producten om onder een eigen merknaam aan de man te brengen.

De opdracht voor onze standontwerper luidde dan ook: maak optimaal gebruik van 27 m2 standruimte om én onze nieuwe producten in de kijker te zetten én ons volledig assortiment te presenteren én de expertise van Vandeputte als producent van ecologisch verantwoorde detergenten te benadrukken.

In het standontwerp vormen dansende zeepbellen de rode draad: ze leiden de blik van de bezoeker via de verticale panelen waarin enkele sterproducten staan uitgestald naar de achterwand. Die wordt ingenomen door korte schapjes waarop de diverse productgroepen een kleurrijk plekje kregen.

Centraal op de stand, afgeschermd door een halve zuil en planten, werd de bespreekruimte ondergebracht, weg van de blikken van voorbijgangers maar in de onmiddellijke nabijheid van de producten en de bar.

Het dartele spel van kleurrijke detergentenverpakkingen en speelse zeepbellen bleek prima te werken. De stand van Vandeputte Savonnerie kende een toeloop als nooit voorheen en er werden een recordaantal nieuwe contacten gelegd.

Benieuwd hoe Franken met uw uitdaging omgaat? Bel ons en we gaan aan de slag!

VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

Laat ons iets weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Deel deze stand