Franken standenbouw standbouw 419 Galerie Home17 Heimtextil01 H Franken standenbouw standbouw 419 Galerie Home17 Heimtextil07 H Franken standenbouw standbouw 419 Galerie Home17 Heimtextil02 H Franken standenbouw standbouw 419 Galerie Home17 Heimtextil03 H Franken standenbouw standbouw 419 Galerie Home17 Heimtextil04 H Franken standenbouw standbouw 419 Galerie Home17 Heimtextil06 H Franken standenbouw standbouw 419 Galerie Home17 Heimtextil05 H
VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

De stand

Galerie Home is een Britse ontwerper en producent van behangpapier die telkens opnieuw weet te verrassen met fraaie collecties die op een subtiele manier kleuren, tinten en structuren uit alle werelddelen tot in de huiskamer brengen. Op de internationale vakbeurs Heimtextil wou de firma op een 55 m² grote stand uitpakken met een reeks etnisch geïnspireerde collecties. Onze accountmanager Elisabeth trok naar het pittoreske Royal Tunbridge Wells in Kent om samen met de ontwerpers van Galerie Home op zoek te gaan naar de unieke kracht van Galerie Home.

Het centrale thema voor de collecties van 2017 is Travel: je vertrouwde plek achterlaten, nieuwe oorden ontdekken en met een hoofd vol herinneringen het intense plezier ondervinden van terug thuiskomen. Hoe ver je ook gaat en hoe lang je ook weg blijft, het vertrek- en het eindpunt van de reis zijn altijd gekend.

In het standontwerp wordt de centrale plaats ingenomen door het oersymbool van vertrekken en terugkomen: een huis, een thuis, een honk. Daar omheen de diverse collecties, elk met hun eigen kleuren en sfeerobjecten. De bijna 5 meter hoge wanden staan zo tegenover elkaar dat de uiteenlopende collecties allemaal voldoende ademruimte krijgen en nooit in elkaars vaarwater terechtkomen. De buitenzijden in zwarte lak geven het volledige bouwwerk een ingetogen chique en zorgen voor eenheid tussen de diverse modules.

Op een drukke beurs als Heimtextil moet je flink voor de pinnen komen om op te vallen. De stand van Galerie Home had een krachtige eyecatcher nodig die de aandacht van langslopende bezoekers gevat houdt, enkele tellen hun nieuwsgierigheid prikkelt en hen even doet stoppen. We kozen voor een extra-large uitvoering van een portret van een Indianenmeisje in vol (strijd)ornaat. Zij kijkt de bezoekers met een strakke blik aan, - een dramatisch effect dat nog versterkt werd door de foto vanaf de achterzijde uit te lichten. De donkere, aardse tinten in haar gelaat, de etnische motieven in haar hoofddeksel, het clair-obscur in haar sierraden… Het keert allemaal terug in de collecties van Galerie Home.

De doordringende en strijdvaardige blik van de Cheyenne heeft zijn doel niet gemist: de hele beurs lang was de stand van Galerie Home een drukbezochte plek waar bezoekers uit alle hoeken van de wereld intensief kennis konden maken met de fascinerende collecties.

VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

Laat ons iets weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Deel deze stand