Franken standenbouw standbouw 497 Epco18 Equipbaie01 H Franken standenbouw standbouw 497 Epco18 Equipbaie02 H Franken standenbouw standbouw 497 Epco18 Equipbaie03 H Franken standenbouw standbouw 497 Epco18 Equipbaie04 H
VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

De stand

Hergebruik voor gevorderden

Voor de jongste editie van Equip’Baie had EPCO een nogal bijzondere briefing voor franken: maak een frissere versie van het bestaande standconcept, met maximaal gebruik van de materialen die al voorhanden zijn. Liever dan weggooien, zag EPCO de forex displays en de driedimensionale bedrijfslogo’s in kunststof aan een tweede leven beginnen in het gezelschap van de eigen sandwichpanelen. franken ontwikkelde metalen frames op maat die een naadloze integratie van de displays in het geheel mogelijk maakten. Dankzij de ingenieuze koppelstukken konden uiteenlopende volumes gecreëerd worden, bijvoorbeeld voor de ietwat afgezonderde meetingruimte.

In bedrijfstermen is 10 jaar een jonkie. EPCO wou een grondige opfrissing, maar tegelijk ook een zo groot mogelijke herkenbaarheid. De diverse standonderdelen en de displays kregen een kleurzetting die verwijst naar het logo. De in driedimensionale letters uitgevoerde firmanaam kreeg een meer strategische plek op de luifel en op de belangrijkste wand, lateraal op het centrale gangpad.

Op Equip’Baie ontmoet EPCO ook heel wat bestaande klanten. Die zijn vertrouwd met het assortiment en met de werkwijze van het bedrijf en komen in hoofdzaak langs om even bij te praten. De bar neemt dan ook een prominente plaats in op de stand. De sobere en relatief compacte constructie op een hoek van de stand aan twee kruisende gangpaden zorgt ervoor dat de bekende gezichten van EPCO makkelijk de weg vinden naar een natje en een droogje zonder dat de doelmatige werking van de stand in het gedrang komt.

EPCO

EPCO (voluit: European Panel Company) werd in 2008 opgericht met als missie: betere sandwichpanelen maken.

- EPCO, Your needs. Our panels

Meer over EPCO

VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

Laat ons iets weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Deel deze stand