Franken standenbouw standbouw 520 Rds19 Matexpo01 M Franken standenbouw standbouw 520 Rds19 Matexpo04 M Franken standenbouw standbouw 520 Rds19 Matexpo02 M Franken standenbouw standbouw 520 Rds19 Matexpo03 M
VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

De stand

Op de tweejaarlijkse vakbeurs Matexpo ontmoet RDS aannemers die hun materieel met elektronische hulpmiddelen willen uitrusten om de activiteiten op de werf zo veilig mogelijk te laten verlopen. Als multimerkenspecialist gaat RDS elke uitdaging aan, van metershoge torenkranen tot tonnen zware diepladers. Maar hoe moet je dat duidelijk maken op een bescheiden beursstand van 80 m2 ?

RDS vroeg Franken om drie producteilanden te creëren: eentje voor alle systemen die op torenkranen gemonteerd kunnen worden, een zone voor de weeg- en radarsystemen die bij grondverzet gebruikt worden en een zone waarin het innovatieve Cornereye camerasysteem de hoofdrol speelt.

In het standontwerp kozen we bouwmaterialen die voor de Matexpo-bezoeker erg vertrouwd zijn: constructieplaten uit houtvezel, aluminium gevelsteigers en witte wanden met potloodschetsen. De wanden symboliseerden de gebruikscontext, de toestellen zelf werden samen met de bijhorende documentatie uitgestald op centrale, vrijstaande modules.

Het zwaartepunt van deze stand – en dat mag u letterlijk nemen – was de eerste spiegelloze truck, die op Matexpo in wereldpremière werd voorgesteld: de flink uit de kluiten gewassen trekker zit boordevol elektronica die de chauffeur een realistisch beeld geeft van alles wat zich rondom de truck bevindt.

Een forse trekker als ster van de show, dat heeft zo zijn gevolgen. Zeker op een lange, relatief smalle stand. Franken bedacht een slimme oplossing door de stand gedeeltelijk over het achterste gedeelte van de truck heen te bouwen. Op die manier sloegen we twee vliegen in een klap: de spiegelloze truck in het centrum van de belangstelling en bovenop een ontvangstruimte met bar om hoog en droog in alle rust wat bij te praten. Mét uitzicht op de stand en de drukte in de rest van de hal.

  • Oppervlakte: 80m²
  • Sector: Bouw
  • Beurs: Matexpo

RDS

RDS Electronics uit Harelbeke is een vertrouwd adres voor iedereen die grote transportvoertuigen en (land)bouwmachines beheert. Het bedrijf installeert allerhande elektronische oplossingen die het wagen- en machinepark efficiënter en veiliger maken: weegsystemen, camera’s, radars, lichtbakens...

- ,

Meer over RDS

VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

Laat ons iets weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Deel deze stand