Franken standenbouw standbouw 532 Axalta20 Polyclose01 H Franken standenbouw standbouw 532 Axalta20 Polyclose02 H Franken standenbouw standbouw 532 Axalta20 Polyclose03 H Franken standenbouw standbouw 532 Axalta20 Polyclose04 H Franken standenbouw standbouw 532 Axalta20 Polyclose05 H Franken standenbouw standbouw 532 Axalta20 Polyclose06 H
VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

De stand

Veel minder is écht veel meer

Voor Axalta Coating Systems, een van de grootste spelers in de wereld van kleur, was de jongste editie van Polyclose D-day om Alesta® Polar te lanceren. Deze collectie poederlakken in 6 donkere tinten is voorzien van Cool™ technologie. Die zorgt ervoor dat aluminium ramen en gevelpartijen infraroodstralen reflecteren. Eenvoudig gezegd: het kan buiten loodheet zijn, het gebouw blijft dankzij Polar lekker fris. Daarnaast wilde de firma ook haar Colour Marketing diensten in de spotlights zetten. Twee ideeën, dus een stand met twee zones, - die naadloos in elkaar overlopen.

Op de korte wand worden de voordelen van de Polar collectie in één enkel beeld duidelijk gemaakt: dansende kleurenlijnen leiden de blik naar een blow-up van ijsblokjes en de zes tinten waarin Polar beschikbaar is. Op de achterzijde lopen de kleurlijnen verder tot in de tweede zone, die in het teken staat van kleuren op maat.

Op de kop van de stand wordt de nieuwsgierigheid van de bezoeker gewekt door twaalf ietwat mysterieuze zuiltjes. De linkse groep toont de zes tinten Polar in een bad van ijs, want hun innovatieve formulatie houdt deze powder coating nu eenmaal “COOL” . Aan de rechterzijde zijn de zuiltjes omgevormd tot heuse juwelenkastjes. Elk schrijn toont een staaltje van de knowhow van Axalta: flonkerende, glinsterende en glimmende stukjes aluminiumprofiel die het oog betoveren met een fascinerend kleurenspel.

‘Echt ijs?’ Bezoekers wilden het fijne weten over deze nieuwe coating die blijkbaar ook in extreme omstandigheden geen krimp gaf. Voor het team van Axalta de gedroomde trigger om de bezoeker een even bijzonder hoorntje zwart roomijs aan te bieden en ondertussen wat toelichting te geven bij het Polar-gamma.

Axalta

Onze klanten variëren van de grootste, wereldwijde OEM’s tot KMO’s. Zij hebben allen één ding gemeenschappelijk: de belofte van de Axalta kwaliteit. Onze werknemers verbinden er zich toe de best mogelijke klantentevredenheid te verzekeren door service- en productondersteuning te bieden voor elk merk dat we op de markt brengen.

- Axalta,

Meer over Axalta

VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

Laat ons iets weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Deel deze stand