Franken standenbouw standbouw Alsico17 Aa04 H Res Franken standenbouw standbouw Alsico17 Aa05 H Res Franken standenbouw standbouw Alsico17 Aa03 H Res Franken standenbouw standbouw Alsico17 Aa02 H Res Franken standenbouw standbouw Alsico17 Aa01 H Res
VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

De stand

Alsico noemt zichzelf een faminational, een multinational die gedreven wordt door familiale en sociale waarden. Wereldwijd stel de groep 7.000 mensen te werk, waarvan 126 in de hoofdzetel in Ronse. Het bedrijf ontwikkelt en produceert een brede waaier werkkledij voor alle beroepen, van obers tot chirurgen en van dakwerkers tot laboranten. Op A+A stond vooral de collectie industriële werkkledij in de kijker.

Op de 108 m² grote stand trekken twee elementen onmiddellijk de aandacht: een hoge wand in houtstrips gecombineerd met mos en de 5 meter hoge bomen bij de ingang van de stand. Beide symboliseren het duurzame karakter van de Alsico-collecties: het bedrijf investeert voortdurend in milieuvriendelijke en duurzame oplossingen en ontwikkelde onder meer een cradle-to-cradle concept voor werkkledij. Voor het standontwerp gold dan ook: werk met herbruikbare materialen.

Op een drukbezochte beurs als A+A heb je veel ruimte nodig om met bezoekers een goed gesprek aan te gaan. De stand van Alsico beschikt over vier hoge tafels met barkrukken op de begane grond en op de verdieping vier tafels en een lounge voor diepgaander besprekingen. Een lange toog met Belgische bieren van de tap zorgt ervoor dat ook tijdens lange gesprekken de kelen gesmeerd blijven.

Ondanks de hoge zitcapaciteit blijft de benedenverdieping van de stand een open en uitnodigende ruimte: in een wat afgezonderde zone kunnen sprekers ongestoord tekst en toelichting geven aan bezoekers, zonder de flow in en om de stand te stremmen.

Twintig paspoppen geven een overzicht van de diverse soorten industriële werkkledij die Alsico produceert. De poppen werden voor A+A aangekleed door de Alsico-ontwerpster en vormen de visuele rode draad langs de buitenzijde van de stand. Door de poppen in kleine groepjes op te stellen, wordt op de stand een ruimtelijk en toegankelijk gevoel gecreëerd. Twee grote schermen tonen de Alsico-collecties meer in detail en geven de bezoekers een inkijkje in het productieproces.

Alsico

Wij zijn een faminational. Een multinational, gedreven door familiale en sociale waarden.

- Alsico,

Meer over Alsico

VRIJBLIJVENDE INFO AANVRAAG

Laat ons iets weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Deel deze stand