Franken Standenbouw standbouw standenbouw standbouw franken DeathtoStock Desk2 Franken Standenbouw standbouw portretten-klein-25 1 Franken Standenbouw standbouw F Sam 1

Franken blijft een standenbouwer, maar we verleggen continu onze grenzen. Creativiteit laat zich immers niet kisten. Ons team specialisten ontwerpt en bouwt uw stand, winkel, bureau of showroom helemaal voor u op maat.

Ons vak
U bent een krak in uw vak, en u wil dat graag laten zien? Wel, dat is ons vak. Hebt u nog geen plan? Dan beginnen we er gewoon samen aan.

Uniek

Geen twee ruimtes zijn identiek. Sommige staan er maar enkele dagen, andere gaan jaren mee. De meeste zijn eigentijds, en enkele gewoon eigenwijs. Maar allemaal zijn ze onweerstaanbaar.

Flexibel
Onze concepten zijn even flexibel als ons design. Opgebouwd en afgebouwd in een vingerknip. Huren of kopen. U vervoert zelf of liever niet? Alles is mogelijk.


Wereldwijd

Onze ruimtes springen wereldwijd in het oog: Europa, VS, Midden-Oosten, Azië. Waar we kunnen gaan we zelf aan de slag en anders schakelen we onze partners in.

Duurzaam
Wij gaan voluit voor een mooiere en groenere wereld. De ecologische voetafdruk van uw ruimte blijft minimaal.

Maak kennis met ons team

FRANKEN

De ruimte die we samen creëren moet verbeelden wat uw onderneming tot een succes maakt.

- Frank, Algemene leiding & organisatie

WERKWIJZE

STAP 1: Voorbereiding

Wie, wat, waar, wanneer en hoe? Alles begint bij onze bestuurder Elisabeth, die eveneens contactpersoon is voor onze klantenrelaties. Zij bespreekt met u de mogelijkheden en is tijdens het hele project uw directe aanspreekpunt.

STAP 2: Ontwerp

Daarna is het de beurt aan onze projectleiders, Charlotte, Laura, Jo en Kevin. Vaak zitten ze al tijdens de ontwerpfase mee rond de tafel. Vragen over afmetingen, indeling, kleuren? Zij beantwoorden ze met plezier. Tekent uw eigen ontwerpbureau of architect de stand van uw dromen? Dan maken zij hem werkelijkheid.

STAP 3: Atelier

De voorbereiding van uw stand gebeurt in ons perfect uitgeruste en ruime atelier. We produceren en controleren bijna alle onderdelen van uw ruimte in eigen huis. Vergelijk het met een goede chef die zijn mise-en-place perfect in orde brengt.

STAP 4: Op- en afbouwen

We plaatsen uw stand op de beurs. Is het een groot project? Dan doen we een beroep op zelfstandige medewerkers. Na de beurs bouwen we uw stand voorzichtig af en bewaren het materiaal in ons magazijn. Zo verloopt het gehele traject voor u zorgeloos en kan u zich toeleggen op de gemaakte contacten.