Franken Standenbouw standbouw Afbouwers Geen Afbrekers

Bij Franken gaan we bij het afbouwen van uw stand net zo behoedzaam te werk als tijdens de opbouw ervan. En daar hebben we goeie redenen voor!


Blijf na afloop van de beurs een uurtje rondhangen en u zal al snel het verschil zien: heel veel standen worden binnen de kortste keren herschapen in een onoverzichtelijk (en levensgevaarlijk!) slagveld, waar tientallen medewerkers tussen de neerdonderende wanden door laveren. Dat soort chaos vindt u niet op de standen van Franken en dat is geen toeval.


Het eerste wat we nieuwe medewerkers leren is om bij het afbouwen van een stand minstens even omzichtig te werk te gaan als bij de opbouw. Geen hak- en breekwerk dus, maar planmatig en gestructureerd demonteren van boven naar onderen, - en niét omgekeerd.


Doordacht afbouwen biedt niks dan voordelen. Het is veiliger werken voor onze medewerkers. Het sloopafval en de kosten voor het ruimen worden tot een minimum beperkt. En omdat de zorgvuldig gedemonteerde onderdelen maximaal hergebruikt worden, gaat de ecologische voetafdruk van uw stand omlaag.

Deel dit nieuwsbericht