Franken Standenbouw standbouw Foto Prettig Gestoord

Met liefst vier gedreven designers in huis is er bij franken eigenlijk nooit een saai moment. Laura, Tatjana, Jo en Kevin hebben elk hun eigen waaier projecten om uit te broeden. En zoals bijna alles in het leven, gaat dat soms errug makkelijk en een andere keer een tikkeltje stroever. Kan gebeuren wanneer je elke keer opnieuw met een blanco blad begint en je creativiteit de vrije loop laat…

U kent ons nationale devies wel: ‘Eendracht maakt macht’. Zou dat ook voor creatief ontwerpen zo zijn? Reken maar! Wekelijks steken onze vormgevers de koppen bij elkaar voor een creatieve brainstorm zonder veel regeltjes. Het belangrijkste doel van die sessies is elkaar prikkelen en uitdagen. Een beetje poken en jennen. En vooral: als collega’s elkaar vooruit helpen. ‘Elkaar prettig storen’ noemen we het hier in de wandelgangen.

Het resultaat van de brainstormsessies mag er alvast zijn: nóg betere ontwerpen voor uw beursstand en showroom. Verrassende ideeën om uw boodschap vorm te geven. En een nooit aflatende energie aan de tekentafels.

Deel dit nieuwsbericht