Franken Standenbouw standbouw Foto Niet Nóg Een Balpen Res

Vertel dit vooral niet verder: (bijna) elke beursbezoeker kan verleid worden met een klein presentje. Een hebbedingetje. Een akkefietje. Of hoe u het ook noemen wilt, - als het maar mee kan in de grote zak met oorlogsbuit die ’s avonds op de keukentafel terecht komt. En als het maar op de een of andere manier herinnert aan het gesprek dat die bezoeker met u op de stand had.


Voor u een voorraad Veurns potjesvlees of Lokerse paardenworst inslaat, toch even dit: het is de bedoeling dat uw presentje in de smaak valt bij een zo groot mogelijke groep ontvangers. Ook mensen die het niet zo hoog op hebben met (paarden)vlees of konijn. Dus misschien toch beter iets zoets kiezen.


Internationaal staan Belgian chocolates en pralines nog steeds zeer hoog aangeschreven. Een uitgelezen kans om internationaal te scoren, - zeker als u de kleinoden aanbiedt in een verpakking die volgens uw huisstijl gepersonaliseerd werd. Maar net zo goed charmeert u de bezoeker met zoetigheden die bij u op de hoek gefabriceerd werden. Antwerpse handjes? Gentse neuzen? Halse krotten? West-Vlaamse lukken? Alles is beter dan nóg een balpen!

Deel dit nieuwsbericht