Franken Standenbouw standbouw Foto Neen U Bent Er Niét

Standmedewerkers die druk bezig zijn met hun mobieltje, staat al jaren met stip in de top 3 van ergernissen van beursbezoekers. Elke smartphone – het merk doet er niet toe – in de handen van een standmedewerker is een potentiële bron van irritatie. Was je hierheen gekomen om een antwoord te krijgen op al je vragen, blijkt iedereen nu plots met anderen in gesprek.

Hier zijn 3 manieren om onnodige irritatie over uw smartphonegebruik op de stand te vermijden:

  1. aangepaste boodschap: Spreek een nieuwe boodschap in waarin u uitlegt dat u enkele dagen op een beursstand staat en gesprekken niet onmiddellijk kan beantwoorden. Pas ook het out-of-office bericht van uw mailbox aan.
  2. doorschakelen: Laat de inkomende gesprekken op uw toestel (en op die van uw collega’s) doorschakelen naar één toestel, dat beheerd wordt door een onthaalmedewerker die de meest courante vragen kan beantwoorden.
  3. detoxen: Laat alle sociale media tijdens de beursuren even met rust. Dat recept voor aardbeientaart van Tante Juliette loopt écht niet weg. Bereid posts voor Linkedin of Twitter voor de beurs voor en post ze tijdens de pauzes.

Deel dit nieuwsbericht