Franken Standenbouw standbouw Afbeelding Ziet U Ons Nog Zitten

Deze maand krijgen onze kantoren een grondige renovatiebeurt. Het resultaat? U zal ons niet meer zien zitten, - letterlijk dan!


Af en toe denken we ook eens aan onszelf. Dan krijgt een deel van het bedrijfsgebouw een grondige make-over. Deze maand nemen we onder meer de eetruimte en de kantoren op de verdieping onder handen. En we krijgen een heuse spreekkamer!


De eetruimte was vroeger het kneusje van het gebouw, terwijl de lunch met collega’s toch een belangrijk moment is om banden te smeden. En dus wordt de eetruimte straks omgeturnd tot een hippe, gezellige en vooral ook praktische ruimte om samen te pauzeren.


Centraal komt een uitnodigende tafel in laminaat met een geweven patroon en eromheen comfortabele stoelen die wat kleur in de ruimte brengen. Geen gespreksonderwerp voorhanden? Een Franken Magazine leert je alles wat er de laatste tijd in en om het bedrijf gebeurde.


Door een herindeling van de bovenverdieping beschikken we voortaan over een afzonderlijke spreekkamer voor die gesprekken die wat meer afzondering en discretie vragen. Ook hier vind je dezelfde look & feel als in de andere werkruimtes terug: zwartgelakte vlakken, vilt en laminaat. Vanaf de wanden zorgen grappige portretten van al onze medewerkers voor een luchtige toets.


Op de eerste verdieping van het gebouw vind je alle teamleden die de creatieve processen ondersteunen: sales, planning, administratie, boekhouding, aankoop, management. Zij moeten het onder meer hebben van korte communicatielijnen. Daarom sneuvelen straks de scheidingswanden tussen de individuele werkplekken om één grote, open ruimte te creëren.


Om in optimale omstandigheden te kunnen werken werd een strakke ledverlichting geïnstalleerd en een verhoogde vloer in hedendaags laminaat. En omdat we voortaan nog gezonder willen werken, werden ook de stoelen (grotendeels) bedankt voor bewezen diensten. Inderdaad: we gaan de uitdaging aan en werken voortaan rechtop staand. Ziet u ons nog zitten?


Niet veel meer!

Deel dit nieuwsbericht