Axalta

Axalta Coating Systems is een toonaangevend, wereldwijd bedrijf, dat zich uitsluitend richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van vloeibare en poederlakken. De Axalta producten verhogen de duurzaamheid en de productiviteit en voegen schoonheid toe. Wij leveren een waaier aan producten voor de constructeurs van auto’s, bedrijfsvoertuigen, de aftersales- en herstelsector en voor vele industriële toepassingen. De vernieuwende producten en diensten omvatten lakken, kleursystemen, toepassingstechnologieën en uitgebreide klantenservice met trainingen, ondersteuning en managementsystemen.

Dankzij een uitgebreide afzetmarkt kunnen we onze vernieuwende laksystemen over de hele wereld aanbieden.

Axalta

Onze klanten variëren van de grootste, wereldwijde OEM’s tot KMO’s. Zij hebben allen één ding gemeenschappelijk: de belofte van de Axalta kwaliteit. Onze werknemers verbinden er zich toe de best mogelijke klantentevredenheid te verzekeren door service- en productondersteuning te bieden voor elk merk dat we op de markt brengen.

- Axalta,

Standen voor Axalta

Axalta Coating Systems

De schrijfregel ‘één idee, één alinea’ is ook op standontwerpen van toepassing. Dan wordt het: één zone, één productgroep. Voor onze...

LEES MEER