Franken Standenbouw standbouw Polypreen17 Lommel02 H Res Franken Standenbouw standbouw Polypreen17 Lommel04 H Res Franken Standenbouw standbouw Polypreen17 Lommel06 H Res Franken Standenbouw standbouw Polypreen17 Lommel38 H Res Franken Standenbouw standbouw Polypreen17 Lommel40 H Res Franken Standenbouw standbouw Polypreen17 Lommel41 H Res
INTERESSE IN DIT SOORT CREATIEVE OPLOSSING?

De creatieve oplossing

Al meer dan 50 jaar produceert Polypreen uit Lommel matrassen, comfortschuimen, ledikanten, boxsprings, hoofdkussens en slaapkameraccessoires in alle afmetingen en afwerkingen. Véél producten dus, die allemaal een plekje mochten krijgen in de 720 vierkante meter grote toonzaal in Lommel.

Om het industriële karakter van het gebouw enigszins te vrijwaren werd geopteerd voor een gastvrije open ruimte waarin grote kaders tussen vloer en plafond het volume indelen. De kaders zijn ingevuld met semitransparante doeken die tegelijk visuele rustpunten creëren en een doorkijk geven naar een volgende ontdekking.

De sterproducten van Polypreen kregen een plek op verhoogde eilanden, afgewerkt in laminaat. Die suggereren een looprichting vanaf de afgewerkte boxsprings vooraan in de toonzaal tot de technische oplossingen in het achterste deel van de showroom.

Eén van de eyecatchers is een 9 meter lange stalenkast met een kleurrijk assortiment stalenkussens. Bezoekers in de toonzaal blijven er graag even hangen want de kast (opgelet: woordspeling!) herbergt ook een kleine cateringmodule.

Met een uitgekiende verlichting en enkele grote, architecturale elementen die de ruimte organiseren, beschikt Polypreen vandaag over een moderne, stijlvolle showroom die net zo flexibel is als het huis van een kroostrijk gezin: er kan altijd een bedje bij. Zelfs een flink uit de kluiten gewassen boxspring.

Polypreen

Zeer tevreden weer van alles! Bedankt!

- Jocelyne Reijmers, Sales manager Nederland

Meer over Polypreen

INTERESSE IN DIT SOORT CREATIEVE OPLOSSING?

Laat ons iets weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Deel deze creatieve oplossing