Franken Standenbouw standbouw 1 Na Franken Standenbouw standbouw 1 Voor Franken Standenbouw standbouw 2 Na Franken Standenbouw standbouw 2 Voor Franken Standenbouw standbouw 3 Na Franken Standenbouw standbouw 3 Voor Franken Standenbouw standbouw 4 Na Franken Standenbouw standbouw 4 Voor Franken Standenbouw standbouw 5 Na Franken Standenbouw standbouw 5 Voor
INTERESSE IN DIT SOORT CREATIEVE OPLOSSING?

De creatieve oplossing

Wanneer het over meten (en weten) gaat, kan niemand om Retec heen. Het bedrijf biedt industriële meetoplossingen van een vijftiental internationale merken die hun toepassing vinden in allerlei industriële processen waar precisie cruciaal is.

Begin april verhuisde de onderneming naar een pand aan de Jan Samijnstraat in Gentbrugge dat enkele weken voordien nog een kale opslagloods was. Interieurarchitect Willem Benoit – een Franken-alumnus overigens – ontwierp een stijlvolle , polyvalente kantoorruimte ; ons team zorgde ervoor dat de hele transformatie in minder dan een maand voltooid kon worden en stemde onderweg ook nog eens de activiteiten van de externe partijen op elkaar af.

Soepelheid was het ordewoord voor dit project. Ons team plaatste eerst de stijlwanden, ruimde daarna de baan voor de loodgieter en de elektricien en nam vervolgens opnieuw over om de kantoorruimtes af te werken en de keuken te plaatsen.

Er werd geopteerd voor een flexibele kantoorzone met twaalf werkplekken, - ruim voldoende om een forse personeelsgroei op te vangen. De compacte refter met ingebouwde keuken sluit naadloos aan op de ontspanningsruimte. Het geheel kan in een oogwenk omgebouwd worden tot vergaderzaal, opleidingsruimte of cocktailvloer.

De flexi-werkplekken beantwoorden helemaal aan de noden en wensen van het nieuwe werken, maar ook aan duurzame vormen van woon-werkverkeer werd gedacht. Wie met de fiets of lopend naar het werk komt, vindt in het nieuw ingerichte gebouw ook een sanitaire zone met toiletten en doucheruimte.

Dankzij de uitgekiende planning en een strakke opvolging van de werken kon het team van Retec begin april, helemaal zoals voorzien, zijn intrek nemen in de nieuwe kantoorruimtes.

INTERESSE IN DIT SOORT CREATIEVE OPLOSSING?

Laat ons iets weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Deel deze creatieve oplossing